Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Blady_Jacek napisał:
dobra przyznam sie czemu tak naprawde chce isc na te sztuki walki...
bo chce kiedys umiec tak .... http://www.youtube.com/watch?v=Rcs2T6rsN_M&NR=1
nigdy nie osiagniesz tak wysokiego poziomu ...........
Michał napisał:
Co siłki u LESIA to POLECAM, sam chodziłem przed wyjazdem na wakacje i chyba znowu powrócę
Rzeczywiście za 50 zł można chodzić do oporu
Boks się każdemu przydaMój ulubiony filmik
http://www.youtube.com/watch?v=ePIGsKeG3wc
już ustaliliśmy z "trening partnerem" z bodyline że idziemy na próbew na miecha do Lesia i sie okaże jak tam piknie , przenosimy sie w Srode .... to co Michał podłaczasz sie ??
Jak wszyscy to ja też się przyznam do braku kondycji i szesciopaka piwa w brzuchu (niestety nie na).
Ktoś w okolic bałuty/julianów na siłke jest chętny?(i zna jakąś przyzwoitą, nie drogą i wogle, ę ą siłownie w tej okolicy?)
Ja mam jeszcze jedną propozycję. Może nie na "stałe" i "regularne" wypady ale można byłoby coś takiego zorganizować. Mianowicie chodzi mi o Paintball Wiem, że w Łodzi i okolicy są co najmniej 2 fajne miejsca gdzie organizują takie rzeczy. Można byłoby zebrać chociaż raz grupkę ludzi z forum i wybrać się na takie coś
Myślę, że zabawa byłaby zajebista i każdy przy okazji by się wyżył
Latawiec
Raju napisał:
Ja mam jeszcze jedną propozycję. Może nie na "stałe" i "regularne" wypady ale można byłoby coś takiego zorganizować. Mianowicie chodzi mi o Paintball
Wiem, że w Łodzi i okolicy są co najmniej 2 fajne miejsca gdzie organizują takie rzeczy. Można byłoby zebrać chociaż raz grupkę ludzi z forum i wybrać się na takie coś
Myślę, że zabawa byłaby zajebista i każdy przy okazji by się wyżył
![]()
grałem kiedys w druzynie paintballowej , dokladnie w speedballu a nie jakims leśnym gownie nawet pare turniejow sie zaliczylo w polsce
na orle jest najlepiej , ale powiem tak , jesli chcecie grac nawet z 3-4 razy w miesiacu to kasy idzie od groma , i nie na sprzet czy cos bo tu rozne mity chodza, chodzi o kule
kule sa tak drogie ze masakra i te 3-4 gry wyjda nas tyle co karnet na naprawde zajebista siłke plus jeszcze cos
ja to ciagle mam sie wybrac i ciagle mi wylatuje z glowy ta szkola o ktorej mowilismy raju
http://jeetkunedo.pl/
maja 8 rodzajow zajec ze sztuk walki oraz silownie , itd
Łanowa 85 czyli niedaleko wlokniarzy i aleksadrowskiej , ludzie z bałut tez by mogli sie wybrac bo daleko nie maja a szkola ma dobra opinie i wielu moich znajomych tam chodzi i naprawde polecaja .
jeśli chodzi o bałuty/julianów pakernie to ja w okresie jesienno zimowym chodze do nowej gdyni
a co do paintballa to bawie sie w ASG i nie jest to drogi sport, a daje sporo frajdy, na początek karabin za 400 zł wystarczy, okulary ochronne to 15 zł, a kulki to koszt ok 30 zł za 4000 kulek
jak ktoś chętny to zapraszam do ekipy
Latawiec
ASG nie jest drogie,fakt
ale jak dla mnie frajda tez nie ta co paintball
ale cena kul 30zl za 4000 moze zachecac , dobre kule do paintballa 160-200zl za 2tys , czyli jakies dwa wypady na gre , doliczyc do tego powietrze spręzone , wejsciówki i zrzute na pizze to troche wychodzi
Ostatnio edytowany przez Blady_Jacek (2009-09-23 12:05:07)
Latawiec
Karolinko z Toba to pojde nawet na kulturystyke kobiet