Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Latawiec
Witam
Planuje zapisanie sie w niedlugim czasie na cos co pozwoli mi zapomniec na dlugie jesienne i zimowe wieczory o motocyklu
Czy ktos trenuje sztuki walki, jakis sport druzynowy? lub ma zamiar tak jak ja na cos takiego sie wybrac?
z kims z forum zawsze razniej a moze i kilka osob bedzie zainteresowanych takim sposobem na spedzanie pewnie znow brzydkiej i deszczowej jak i zimy tak i jesieni. pozdro Bladzioch Jacoch
Ja po sesji poprawkowej miałem zamiar w końcu zapisać się na siłownię, ale jeżeli wyjdzie jakaś inicjatywa żeby w coś pograć itp. itd. to chętnie się przyłączę bardzo dobry pomysł
Ostatnio edytowany przez Raju (2009-09-14 16:23:46)
Latawiec
ze mna to jest tak ze cwiczylem kiedys na silce ale potem jacus sie zakochal we wstretnej samicy i juz nie bylo czasu na regularne treningi obroslo sie w tluszcz i teraz jakos sie zabrac nie mgoe, atlas mam , laweczke tez ale stoi i sie kurzy w chacie bo samemu zaczac cwiczyc jest ciezko i z mojej wrodzonej leniwej natury po prostu sie nie chce
dlatego naprawde czy to bedzie silownia czy inna forma sportowego spedzania czasu ja jestem jak najbardziej ZA i czekam na wiecej propozycji .
ja tez mam laweczke
i troche zelastwa
teraz jeszcze w tym roku biegalem na silke - ale raczej na kondycje niz na mase - ale lecialem wsio
fajnie by bylo sobie sale wynajac i w pile mlucic !
Latawiec
nie no bez przesady, nie jest tak zle , taka VERA ktora jest kolo cmentarza mani ma normalne ceny , jesli jeszcze pare osob sie sklada to wychodzi taniocha , za silownie maja dosc spore ceny ale za sale do piły nie .
jak byla pogoda smigalem z kumplami na orliki . nie wiem jak z reszta sal ale mysle ze jak sie sklada wieksza ekipa to nie pojedzie nam po kieszeni to jakos strasznie
edit : http://www.firmy.net/obiekty-sportowe,lodz.html w sumie nic konkretnego nie podaja.trzeba bedzie sie dowiedziec o ceny itd.
Ostatnio edytowany przez Blady_Jacek (2009-09-14 17:53:11)
Moderator
ja z chęcią sie dołącze do pykania w jakąś gałe, a co do ławeczki i blachy. ławki są w parku a blacha w żabce tylko trzeba się zorganizować
Co do Very, grałem tam kiedyś, dobra sale jak kondycha niewyćwiczona no i koszta nie astronomiczne.