Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
gulekGSXR napisał:
ja bede jak napisał Grosik !!! pite czyste
i w piątek i sobotkę
chocby po to coby zobaczyc jak guli "pite czyste" to jakbym mial na oklep a bede
POTRZEBUJE !!!!!!! zebatke przdnia do KTM 525 exc (pasuje od KTM SX EXC 250-300-380-400-450-520-525 14 zębów(nic sie nie zmieniało z napedem od 2000 roku ,ale jakby co to mój 2006r)
moze i nietypowo bo tylko przednia a nie cały naped no ale to własnie ona mi bardzo poleciała i chce ja zmienić i przetyrać jeszcze do nastepnego roku na tym napedzie.
JABYŚCIE BYLI NA BAJZLU (NIESTETY JA NIE BEDE MIAŁ CZASU TAM SIE POJAWIĆ) I MOGLI POPYTAĆ W MIEJSCACH GDZIE EWENTUALNIE MOGŁA BY BYĆ TO BYM BYŁ WDZIECZNY. (jakby sie trafiła to prosze odrazu o tel 0-503-737-993 i jakoś byśmy zrealizowali transakcje)
pzdrawiam
viktor napisał:
POTRZEBUJE !!!!!!! zebatke przdnia do KTM 525 exc (pasuje od KTM SX EXC 250-300-380-400-450-520-525 14 zębów(nic sie nie zmieniało z napedem od 2000 roku ,ale jakby co to mój 2006r)
moze i nietypowo bo tylko przednia a nie cały naped no ale to własnie ona mi bardzo poleciała i chce ja zmienić i przetyrać jeszcze do nastepnego roku na tym napedzie.
JABYŚCIE BYLI NA BAJZLU (NIESTETY JA NIE BEDE MIAŁ CZASU TAM SIE POJAWIĆ) I MOGLI POPYTAĆ W MIEJSCACH GDZIE EWENTUALNIE MOGŁA BY BYĆ TO BYM BYŁ WDZIECZNY. (jakby sie trafiła to prosze odrazu o tel 0-503-737-993 i jakoś byśmy zrealizowali transakcje)
pzdrawiam
NIEAKTUALNE ......MIŁEGO PICIA DLA CAŁEJ EKIPY
ojj ekipa się upiła zdjęcia wrzucę niebawem (bo chyba tylko ja miałem aparat
)
od 14:30 wypitych 2,5l piwa, co daje 5 finlandczyku
viktor napisał:
pzdrawiam
Ja dzwoniłem ale był po za zasięgiem a gość miał spory wybór
szkoda że sie pakował na wawke
ale sie upilem - nic nie pamietam - dzieki jacku za helpa w powrocie na chawire i sry za to co tam musiales w aucie wycierpiec