Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Latawiec
Kamieniu napisał:
ghostdooog napisał:
proponuje pierdolnąć na jeziorsko 17. raz, później na della, a później na jakieś wypasione żarcie, generalnie taki pewnie będzie odzew ogółu... a z mojej strony to jestem oczywiście ZA...
Ten co nie jeździ na dela
Ja tam się pisze, tylko podejrzewam że Miras, Marcin, Paweł i paru innych to nie bardzo (14 sierpnia jest Brno)
Kamieniu toż do Brna można pierdyknąć przez A-4, a tam są aż 2 brameczki, a z tego co wiem, to z Krakowa też się parę osób wybiera, więc czemu nie...
ghostdooogdo napisał:
do Brna można pierdyknąć przez A-4, a tam są aż 2 brameczki, a z tego co wiem, to z Krakowa też się parę osób wybiera, więc czemu nie...
Zgadza się, grupa Śląsk umawia się z Krakowem na taką akcję na 14tego sierpnia.
No to dorwać Poznaniaków... i też się ustawić... akurat w dwie strony zakorkujemy bramki rotfl
jadę z wami tylko ciekaw jestem ilu nas się zbierze....bo w 10 czy 15 motocykli to chyba nie zblokujemy za wiele...
Moze zrobimy ulotki i porozdajemy motocyklistom w Lodzi? Na Profi / Dellu / Piotrkowskiej?
Bleft moze ogarnalby jakis projekt ... drukareczka w domu a potem xero ... z 200 sztuk i jedziemy Ja sie moge zrzucic na xerówki
no jak cio ja tez moge wspomoc przy kseroweczkach
Moderator
I zaczynamy działać w branży kolportaż ulotek , trza zostawić też w sklepach motocyklowych gdzie ludziska się kręcą
Wtedy więcej zmotoryzowanych się dowie, Np profi , liberty i inne tego typu miejsca !!!