Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
marzka napisał:
Vereena, sorki, że nie miałam dla Ciebie za dużo czasu-mam nadzieję, że miło spędziłaś wieczór
Zero problema, widzialam jak cały dzień biegasz jak mróweczka
Bazar uważam za udany, oprócz tony zakupów zdecydowanie przekraczających budżet nie było żle towarzysko. Wyszliśmy z bazaru o 2 w piątek coby sie bladym świtem o 12 pojawić w sobote
romek napisał:
Seba napisał:
mnie sie podobalo
no na pewno bo jak z kamieniem i gulkiem wychodziliśmy to chyba dopiero się rozkręcało .....
P.S o której się zakończyło jezeli pamiętacie?
musze sie przyznac ze nie patrzylem na zagarek jak wrocilem jakas taryfa
a na pewno to nie moja osoba dotykala w ten dzien kalwiatury - no na pewno nie od kompa
marzka umiesc jakiegos linka do strony bazaru coby wszystcy wiedzieli co jak i kiedy. Ja nie wiem co z paitkiem ale bede w sobote na 100% i to chyba nie carem bo sie piatek zapowiada ciezki
no to pijemy
Moderator
http://www.motoweteranbazar.com/
no to piwko sie poleje
kurde znowu? dopiero co był! A tak serio to sie postaram zorganizować tak coby piątek po pracy sie zjawić i na spokojnie spożyć po zakupie
obecny w piątek około 15 na MWB. czy motorbajkiem nie wiem, bo piwka się napić nie bedzie można... a golonka jednak najlepiej wchodzi z piwkiem
dopisane 1.07
potwierdzone - przyjazd na MWB o 15:30-16:00 puchą ze znajomkiem, który szuka motorka do 6000zł.
także piwko i golonka będą
Ostatnio edytowany przez jaquzie (2009-07-01 13:30:17)
Tradycyjnie bede z Fiacikiem i resztą piatek po pracy i sobota
no mam nadzieje ze soprano dolaczy tym razem do picia