Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Mimo, że kilka momentów spotkania mi umknęło to było zajebiście. Seba, ale z tego co wiem to Twój telefon odbiera taksówkarz i liczy na to, że to Ty zadzwonisz .
Byle do następnego Bajzlu
szyna napisał:
ale sie wczoraj zalałem...........
dzięki Jery i Sasza że mnie do domu donieśliście....
a zaraz będę miał ripleja, fajny łikend
ogólnie było zajebiście, szkoda tylko, że dzisiaj na impreze rodzinną idę z poobijanym ryjemi ajfon coś chyba szybke stracił...... ale jest ok
Podziekuj saszce. To on zalatwil transport i Cie odwiozl. Ja tylko statystowalem
oj było zajebiście szkoda że dzisiaj na wesele musze iść ;/
grubo było, wróciłem z rozjebanymi gaćmi, bez telefonu, kasy i rozjebanym ryjem, zajebiście, zero kontaktu z klientami prze miesiąc.
nie no, aż takiej tragedii to chyba nie będzie, wydawanie nowej karty SIM ze starym numerem odbywa się całkiem sprawnie, na szczęście to nie jest urząd z panią w okienku, bo wtedy mogłoby to trwać z miesiąc
Telefon pewnie Ci zginął na trybunach
Ja mam 2 siniaki ale to przez Romka bo mnie zapchnął w trybuny.
Jery a dziękować to trza mojemu kumplowi bo to on był trzeźwy i musiał znosić to wysiadanie na skrzyżowaniach, otwieranie drzwi podczas jazdy i takie tam. Najważniejsze że wszyscy szcześliwie dotarli :-)
Bajzel super ale jak to bajzel trza było potem jeszcze do klubiku pójść hehe
Dzieki za przybycie wszystkim pijącym.
sasza_r napisał:
Ja mam 2 siniaki ale to przez Romka bo mnie zapchnął w trybuny.
Jakoś nie widziałem dzisiaj tych rzekomych siniaków a jak je masz na prawdę to podobno okład z młodych piersi jest najlepszy
a co saszka zazdroscisz?
a dziekuje bo mam za co .... ze nie został samopas! ale zapomniałem ze masz syndrom przywalania sie do mnie
pozdro fpr ypu