Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
jak w temacie : Chłopaki handlują Modeką. Mają szeroką game tej własnie firmy. Dodatkowo kaski Caberga i Schubertha... no i kilka innych dobrych pozycji
Kupowałem u nich kilka rzeczy i jestem zadowolony ... nie bede pisał tu o firmie MODEKA (bo to nie tem temat),ale co do dogadania sie z chłopakami z Motopublica to nie ma żadnych problemów, tzn. ceny troszke do zjechania, okres gwarancyjny to wszelaka pomoc w razie jakichkolwiek problemików, no i nie ma problemu z wymianą rozmiaru czy modelu (nawet po kilkudniowym teście) serdecznie polecam
a i dodam że wystawiają sie na każdym łódzkim bajzlu
http://www.motopublica.pl/sklep,1027,,, … n,0,0.html
to jest tam przy salonie Subaru, przy Włókniarzy?
Ja co do ciuchów i kasków wolę ciągnać od Sputnik_Team ze Zgierza, jest na allegro. Miałem okazje poznać, ceny fajne i relatywnie tanio. Przynajmniej te ze średniej półki bo nie każdego stać na wszystko:)
Wojt@s napisał:
Ja co do ciuchów i kasków wolę ciągnać od Sputnik_Team ze Zgierza, jest na allegro. Miałem okazje poznać, ceny fajne i relatywnie tanio. Przynajmniej te ze średniej półki bo nie każdego stać na wszystko:)
znam gostka, nawt byłem u niego kilka razy ........ handlował kiedyś Modeką a teraz ma BUSE całkiem dobra firma (moja połówka lata ze mną w kurtałce tej firmy i jest zadowolona)
choć ostatnio dodam że gośc mnie zawiódł bo miał mi załatwić rekawice i dupa hmmmmm w zasadzie musze mu sie raz jeszcze przypomnieć -może miał natłok spraw
byłem też w tym sklepie w Zgierzu, zaraz koło CPN'u/Orlenu. W najbliższym czasie kupię chyba u niego kurtkę dla laski, ale zobaczymy co będzie miał
Ostatnio edytowany przez Raju (2009-03-19 16:43:23)
zgadzam się z wami ,naprawdę miły z niego gościu!!! i z laską jego można też pobajerować
kupowałem u niego kask Lazera spory czas temu a w tamtym roku szybkę przyciemniającą ,bo tym też handluje
Polecam
gulekGSXR napisał:
zgadzam się z wami ,naprawdę miły z niego gościu!!! i z laską jego można też pobajerować
kupowałem u niego kask Lazera spory czas temua w tamtym roku szybkę przyciemniającą ,bo tym też handluje
Polecam
gulek ty to zadnej nie odpuscisz ty biku ty