Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Siema Wszystkim
Myślę że juz czas na to żeby napisać konkretnie co i jak w temacie
04.04.2010 godzina 17:00 Ślub
Wiec ja wymyśliłem to tak,ze najlepiej żebym sie z Wami umówił na STACJI PALIW NESTE POD M1 (ul.Brzezińska) o godzinie 15:40- 16:00
no i byśmy sobie ruszyli wspólnie (niestety większość drogi jestem zmuszony jechać puchą, siła wyższa ale akcent 2oo w wydaniu naszej pary też przewiduje ) po moją Pannę
(z pod M1 do miejsca gdzie ja i Karola połaczymy siły jest 3 km ,wiec luźno http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=%A3% … Id2=&sId2= ) , i stąd juz po 10-15 minutowym spektaklu w domu polecielibyśmy do Kościoła (my nadal puszką). Sytuacja pod Kościołem jest o tyle fajna że wszyscy którzy dotrą na Ślub puszkami stawiają je na parkingu poza terenem Kościoła, a my zajeżdżamy sobie od tyłu (tam jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, ja wyprowadzam motonga z garażu księdza
, który na marginesie też lata na czopku, i przesiadam sie z auta na motonga z moją przyszła żoną, no i tu jeszcze taka mała prośba, bo pozieważ auto zastaje na tyłach a my juz bedziemy jechac na motongu to żeby dwie osoby zabrały jeszcze na plecaczki naszych świadkową i świadka
byłbym zobowiązany)i nastepnie paradujemy sobie wspólnie przed wejście
..... no i musze Was opuscic na jakieś 45 min (Ksiądz powiedział że bedzie sie streszczał
) ..........
a później ponownie dosiadam matonga i wspólnie odjeżdżamy na tyły kościoła gdzie muszę znowu przesiąść sie do puszki , i lecimy na sale (Restauracja Filmowa ul. Łąkowa) ........ z koscioła na sale myślę że najlepiej pojechalibyśmy ul.Janosika do Brzezińskiej ,później ul.Brzezińska do Strykowskiej , następnie Strykowska, Kopcińskiego do Al.Piłsudskiego (i koło szpitala Korczaka w prawo) no i dalej mijamy Pietryne i Kościuszki ... nastepnie prosto widuktem (TYLKO GÓRĄ WIADUKTU ) przecinamy ul. Żeromskiego i jedziemy prosto z LEWEJ strony Kościoła (sale bedzie widać na wprost zaraz jak miniemy Kościół , to jest taki jakby odgałęziony kawałeczek ul.Łąkowej zaraz przy TOYA).
TUTAJ PRZEBIEG TRASKI z Kościoła na sale ,tylko poczatek troszkę inny bo My byśmy sobie polecieli tak jak pisałem od Kościoła do Brzezińskiej a nie do Pomorskiej bo Pomorska w ch... dziurawa
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=%A3% … Id2=&sId2=
WIEM ŻE SIE ROZPISAŁEM JAK BYM PLANOWAŁ CO NAJMNIEJ DWU TYGODNIOWE LATANIE PO EUROPIE ,ALE CÓŻ TAM OD TYCH INFORMACJI NAPEWNO NIKOGO GŁOWA NIE ROZBOLI, A NAJWAŻNIEJSZE ŻEBYSMY SIE STYKNELI POD TYM CAŁYM M1 O MAX 16:00 I BEDZIE DOBRZE dodam że to Niedziela Wielkanocna wiec i na ulicach naszego piknego miasteczka powinno być lużno
PS: pogoda zamówiona wiec luz
no i cóż dodać ,będzie nam bardzo miło Was zobaczyć w tym NIECODZIENNYM DLA NAS SPEKTAKLU
Ostatnio edytowany przez viktor (2010-03-31 10:24:31)
Tak sobie to wymarzyłem
Latawiec
ja na 99%
Latawiec
no extra mała awaria z moto;/
nie wiem czy dam rade;/
Viktor skoro pogoda zamówiona i ma być sucho to Ja się melduje z trzech powodów!
okazja na polatanie
powód żeby przy stole nie siedzieć i się nie opychać pierożkami
pogratulować zmiany stanu cywilnego