Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
jak by sie teraz zgadywać to i ja jade ! ;D ale znajac zycie wyjdzie jak zwykle i nie pojade, takze po co tak wczesnie o tym gadać tak samo jak kiedyś jacol założył temat z sylwestrem wczesniej a i tak kazdy go sobie spędził inaczej ;] taki przykład
maciekzx6r napisał:
jak by sie teraz zgadywać to i ja jade ! ;D ale znajac zycie wyjdzie jak zwykle i nie pojade, takze po co tak wczesnie o tym gadać
tak samo jak kiedyś jacol założył temat z sylwestrem wczesniej a i tak kazdy go sobie spędził inaczej ;] taki przykład
pitolenie Maciek takie lepiej wczesniej niz tydzien przed tak jak piszesz wyjdzie na to ze beda ze 3 lub 4 osoby chetne
wiec nie ma co ciagnac tego tematu , poczekamy zobaczymy.
ale mozna zrobic liste osob na dzien dzisiejszy kto by jechał,a potem porównamy tydzien przed impreza ;D;D bedzie smiechu troche ;D
w tamtym roku też tak było że przed czasem to kupa ludzi miała jechać a w sumie pojechało chyba czterech lista nie zaszkodzi
a potem weryfikacja i wio
Moim zdaniem informacje o tym wypadzie warto zamieścić wcześniej, żeby każdy miał go na uwadze układając jakieś plany na wakacje. Jeżeli chodzi o listę to na pewno nie teraz.
mysle ze warto zrobic liste i sami zobaczycie nile osób odpadnie ;D bedą jajca !
maciekzx6r napisał:
mysle ze warto zrobic liste i sami zobaczycie nile osób odpadnie ;D bedą jajca !
Maciek co ty otym odpadaniu???? boli Cie cos ???? bo ja juz nie kumam???? jak komus nie pasuje to po cholere pisze w tym temacie????????
Przemo nie spinaj się jakby tak każdy miał nic nie pisać bo cos mu nie pasuje to wiesz ile postów by miało to forum ;D ?
a ja mam sbk 09 i zaraz sobie na brnie pośmigam ;D