Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
PRZEMO EL napisał:
ale chyba wszyscy z nas maja samochody
nie widze zadnego problemu
wsiadamy w bryki i jedziemy
ja osobiscie obawiam sie o koszty ..
bo troche jryzys mam, weic nie bardzo jestem za wynajmowaniem hotelu..
Z drugiej strony bylabym sklonna zzrobic imprezke u siebie, ale musialabym wczesniej wiedziec ile osob sie stawi, zeby podjac decyzje odnosnie tego czy sprostam wyzwaniu
Seba napisał:
modjo napisał:
feromonek napisał:
jak zwykle konkretów brak
ostatnio zaobserwowałam zjawisko pt: nic sie nie da zaplanowac bo wszyscy maja w dupie i tylko gadaja glupotyNiestety ale tez zauwazylem ze forum ostatnio podupada
nie zgadzam sie z tym i mam podobne zdanie jak gulekGSXR
forum podupada jak sie nic nie pisze tylko sie krytykuje - a malo jest tematow ??????????????? malo motocykli do omowienia ?????
fero ja mam wszystkich w dupie i jak to nie wypali to zorganizujemy sami zakoczenie
dobra.......... to na kiedy planujemy to zakończenie .... moim zdaniem oczywiście najlepiej jakaś sobota naturalnie żeby mozna było troche sie zresetować
... czy dobrą sobotą byłaby któraś sobota października tzn. 11, 18 lub 25 paź ??
wybierzmy tą date to wiecej osób bedzie mogło sobie czas zarezerwować !!
następnie każdy poda propozycje miejsca, i czego by oczekiwał no i wtedy ustalimy wspólnie gdzie to sie moze odbyć zrobimy liste i bedzie wszystko czytelnie i klarownie .....
Jestem za 11.10.
Miejsce obojętne tzn. ja się dostosuję.
11.10 to niedziela, możemy iść na mszę
Czyli 10.10. 09. i bedzie podwójna okazja : koniec sezonu i imieniny miesiąca czy jakoś tak
I teraz tylko gdzie i zostaje
I tu pewnie bedzie problem