Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
sopranovw napisał:
dwa tygodnie przed terminem 17 stron bzdetów zapisane a na 20 godz. przed terminem las rąk
SZACUN![]()
To gdzie ten plener i popijawka integracyjna ??
plac wolnosci o godzinie 20tej przeciez napisalem ale przeciez bulwersujesz sie jak ktos powtarza posty wiec myslalem ze to wystarczy, ale bardzo podoba mi sie tekst o 17 stronach bzdetow a cos czuje ze nikogo z osob piszacych najwiecej nie bedzie.
Ja od razu z tego miejsca chciałbym się usprawiedliwić, iż ani razy w tym temacie nie pisałem że się pojawie, a wręcz mówiłem że raczej nie.. ale fakt faktem 17stron smętnego lania wody w końcu będzie można zakończyć po jutrzejszym dniu.
p.s
jak się coś u mnie zmieni to trykne do któregoś z was, to może gdzieś tam dołącze, jeśli nie będe przeszkadzał.. ;]
saszka ale chyba nie watpisz ze bede?? czy ja cie kiedykolwiek zawiodlem??
poza tym jak juz to przerabialismy mam sluch wybiorczy i wiecie jak mnie przekonac ;D
gaga mam nadzieje ze nie odwalisz lipki i mnie nie zawiedziesz??
sasza_r napisał:
sopranovw napisał:
dwa tygodnie przed terminem 17 stron bzdetów zapisane a na 20 godz. przed terminem las rąk
SZACUN![]()
To gdzie ten plener i popijawka integracyjna ??plac wolnosci o godzinie 20tej przeciez napisalem ale przeciez bulwersujesz sie jak ktos powtarza posty wiec myslalem ze to wystarczy, ale bardzo podoba mi sie tekst o 17 stronach bzdetow a cos czuje ze nikogo z osob piszacych najwiecej nie bedzie.
Przekonałeś mnie
słuszna racja soprano ,a dwa piwa to ja mogę pierdolnąć w domu
a myśląc jego tokiem rozumowania , to ta reszta co nei wiedzą co i jak i z kim i gdzie to są jego nie znajomi ale serdecznie też zaprasza <chwała mu za to>
dobry chłopak z saszy jest i z tej strony bardzo cię pozdrawiam
Jak zawsze wszyscy mnie nie zrozumieli. Baliście się o frekwencje wiec pisze ze na pewno dopisze i nie chodzi o znajomych lub nie, dla mnie wszyscy jesteśmy znajomi jak jeździmy moto (a nie chciałem pisac kto będzie bo skoro się nie wpisali sami to może nie mieli ochoty a ja za nich nie będę pisał, i uwierzcie mi jeszcze możecie te osoby lepiej znać niż ja).
Jeśli chodzi o klubik... nikt nikogo nie zmusza idziemy się napić piwka i czy to będzie jedno czy pięć nieważne każdy pije ile chce a jeśli chodzi o klubik to dla mnie też nie trzeba go odwiedzać! Spotkamy się, pogadamy pośmiejemy - chyba to o to chodzi.
Nikt nie zaproponował chacjenty ani żadnych konkretów i temat by ucichł wiec powiedziałem jakiś pabik bo gdzie?? Spotkamy się to można podjąć decyzje. Wszystkich niechcących iść do klubu przepraszam ale klub naprawdę nie jest konieczny chodzi o spotkanie i pogadanie, mnie do klubu jakoś nie ciągnie wyjątkowo jak będę chciał to pójdę w sobotę. Dziś My się spotykamy i tyle a więc nie szukajcie głupich problemów zeby nie przyjść tylko trza było napisać na pierwszej stronie że nie macie ochoty!
Latawiec
gaga napisał:
ok będę na 90% mam nadzieje ze nic w robocie mi nie wypadnie
jak coś to dzwońcie na kom. Numer podany na forum
Jaaa....Gaga tak w ogóle 5to chciałem sprawdzić czy mnie poznałaś;D Nie wiem czy kojarzysz z profi ziomka w czarnej skórze i brązowej czapce<zimowej> i ogólonie witałaś się z nim:) hehh