Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
sasza_r napisał:
Ja dwa ostatnie bajzle zjebałem i teraz mam nadzieję ze sie odkuje, zatem będę pijany na bajzlu i mam nadzieję że ci z którymi mam ochotę się napić też będą i mnie nie zawiodą że coś tam samochodem przyjechałem czy dzieci płaczą czy może kanarek ma sraczkę.
Sroka co do twojego filmiku to ci powiem że szkoda ze nie nagralismy jak się buty komuś zakłada, ciekawe jak by to skomentował Kamieniu?? najebka a może zwykła koleżeńska pomoc...??
Sory, ale mój kanarek płacze i dziecko ma sraczkę
bez komentarza (buty), ale polarka do tej pory nie mam
Ostatnio edytowany przez Kamieniu (2010-09-03 09:15:49)
Polarek przyniosę na bajzel, żebyś nie zmarzł podczas spotkania (w razie gdyby zrobiło się chłodno)
Ja bede na bajzlu całą noc (znaczy, zależy do której wytrzymam...). W razie czego na czarnej ZZR1200 w okolicach żarcia będzie wymazany mój numer telefonu, a ja bede łaził z "Patrz w lusterka..." naklejonym na plecach.
AdamB12 napisał:
Ja bede na bajzlu całą noc (znaczy, zależy do której wytrzymam...). W razie czego na czarnej ZZR1200 w okolicach żarcia będzie wymazany mój numer telefonu, a ja bede łaził z "Patrz w lusterka..." naklejonym na plecach.
Ja będę leżał pod koroną z napisem: "patrz pod nogi, motocykliści są wszędzie" javascript:insert_text('',%20'');
Ostatnio edytowany przez Kamieniu (2010-09-08 06:16:34)