Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Najgorsze jest to ze chocbym sie zesral to nie wyrwe sie z tyry
ps. jest jakis plan B ?
pss.. slyszeliscie ze dzis tez byl jakis wypadek ????
SEBA właśnie rzucił zajebisty pomysł, taka paradka może chuja dać, a jakbyśmy zjechali się, i jak te stare baby z tablicami bedziemy chodzić po przejściach dla pieszych w strojach motocyklowych <lol> ? hahahhaha
maciek napisał:
SEBA właśnie rzucił zajebisty pomysł, taka paradka może chuja dać, a jakbyśmy zjechali się, i jak te stare baby z tablicami bedziemy chodzić po przejściach dla pieszych w strojach motocyklowych <lol>
? hahahhaha
TO ja sie odpisuje
sopranovw napisał:
maciek napisał:
SEBA właśnie rzucił zajebisty pomysł, taka paradka może chuja dać, a jakbyśmy zjechali się, i jak te stare baby z tablicami bedziemy chodzić po przejściach dla pieszych w strojach motocyklowych <lol>
? hahahhaha
TO ja sie odpisuje
wstydzioch... ;]
No to jest ten plan B
Trzeba znalezc pasy na Włókniarzy gdzie nie ma sygnalizacji - wydaje mi sie ze sa takie za Obywatelaska ???
W jaki dzien ??? - Niedziela jest dobra dla mediow bo sie nic nie dzieje i zobaczyli by nas, ale... jak uwazacie.
no w sumie też masz troche racji
ale tsza by te media o tym poinformować
a o blokowaniu alejek w piątek też można media poinformować ?)
Seba napisał:
No to jest ten plan B
Trzeba znalezc pasy na Włókniarzy gdzie nie ma sygnalizacji - wydaje mi sie ze sa takie za Obywatelaska ???
W jaki dzien ??? - Niedziela jest dobra dla mediow bo sie nic nie dzieje i zobaczyli by nas, ale... jak uwazacie.
No jest przejście pomiędzy Obywatelską a Pabianicką na zakręcie Włókniarzy
Trochę niebezpieczne miejsce
I nie ma gdzie moto przy parkować z boku
Ostatnio edytowany przez Kojotoki (2010-08-26 16:45:08)
Stacja bezynowa