Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Hej
Chciałbym Was bardzo serdecznie zaprosić na mój ślub który odbędzie się 24 lipca o godzinie 16.00 w kościele NMP Różańcowej w Zgierzu (osiedle 650-lecia). Mam do was ogromną prośbę abyście przybyli na motocyklach. Sam chciałem jechać na swojej kawie ale niestety druga połówka nie widzi siebie w sukni na 2oo ;] -jedziemy białym nissanem 350z cabrio-trochę wiatru złapiemy co prawda . Po ślubie jedziemy na sale weselną-jakieś 3km też w Zgierzu na ul.Piątkowskiej-na przeciwko stacji SHELL-droga na Kutno-teren dawnej jednostki. Będzie mi Bardzo bardzo miło jeśli przybędziecie...co prawda nie znam się z każdym z forum ale przynajmniej z połową ...Mam nadzieje że pomożecie mi zorganizować ślub jaki sobie wymarzyłem
W ramach wdzięczności jestem w stanie zorganizować dla przybyłych "odpowiednią" ilość alkoholu...napojów i prowiantu
tylko zorganizujcie jakąś miejscówkę i transport. Proszę o odpowiedzi jak to widzicie i co mogę ewentualnie zmienić. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi i przybycie.
Ostatnio edytowany przez Simon32 (2010-06-19 20:12:47)
trza sie postarac
Trzeba sobie pomagać Też przyjadę
Pozdrawiam
oczywiście będe