Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Grosik masz wielki plus za ten temat to nie to co Przemo "ile lat masz prawko - hehe Przemo bez urazy wiesz ze to zart :-). Wiesz ze mnie 2 razy nie trzeba prosic. Pisz kiedy? Od razu widac że odzyskałeś komputer :-) mam nadzieje ze tylko nie wymyslisz ze trzeba bedzie jechac na to nasze "zadupie" !!
Moderator
piszta kiedy, czekam na info
Moderator
Jak czasowo będę wolny to się piszę
Łagieniki hehehe jak najbardziej , trzeba zrobić jakiś ResecikQ
(choć u mnie marzec bardzo napiety), mam nadziej tylko że buda już niebawem ruszy z impetem bo jak narazie to chyba pogoda ich wstrzymuje
..... w tym roku Wielkanoc troszkę wcześniej ,ale miejmy nadzieje że Wiosenka przyjdzie na dniach
w ten weekend ma padać śnieg, ale w następnym tygodniu bez względu na pogodę trzeba się jakoś umówić
Jest nas trochę na forum i napewno nie da się wszystkich zadowolić , w zeszłym roku było w łagiewnikach i chyba było fajnie mnie się podobało i kilku innym osobą też , dlatego trzeba obgadać to i owo .
Co do terminu to chyba sobota: 27.03.2010 około godziny 15 i narazie łagiewniki (kaloryfer) ,ławeczka jest ,świeże powietrze bo przecież trzeba oddychać no i do sklepu nie daleko.
Moderator
Poczekaj jeszcze troche bo ci farba po prysznicem zejdzie