Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Czy ktoś się wybiera na ten zlot?
rozkład jazdy (co by reklame zrobić)
PIĄTEK 7.08.2009
16.00 - Uroczyste rozpoczęcie imprezy
16.30 - 24.00 - Występy kapel , konkursy z nagrodami
SOBOTA 8.08.2009
11.00 - Parada połączona z Mszą Świętą “Za Motocyklistów” w Klasztorze Oblatów na Świętym Krzyżu - Zwiedzanie wieży telewizyjnej i Gołoborza.
15.30 - Występy kapel
16.00 - 20.00 - Konkursy z nagrodami, zwiedzanie Parku Jurajskiego, zwiedzanie mini ZOO, spływ tratwami lub kajakami, zjazdy po linie, zwiedzanie stadniny koni, ognisko oraz wiele innych atrakcji !!!
22.00 - GWIAZDA WIECZORU - koncert ACID DRINKERS
24.00 - Sex Niespodzianka
Pokaz sztucznych ogni
NIEDZIELA 9.08.2009
10.00 - Jajecznica regeneracyjna z “JAJA DINOZAURA” dla wszystkich (smażymy wspólnie na scenie
Wjazd 50 zeta.
Więcej info:
http://www.motozauromusic.eu/
gdyby leciała grupa z Łodzi podłączam się...
Co do miejscówki to bardzo fajna byłem w tym parku jurajskim i twórcy się postarali
można sporo zobaczyć...
Odpukać w niechromowane... ale może i ja polecę....
Polecę .. to może zbyt literackie określenie... ale postaram się dotrzeć na miejsce
Głównie ze względu na Acidów
Ja wolnobieżny... Jadę w piątek w okolicach 16stej (przy dobrych wiatrach )
Jak coś to podaję na PW komórkę... Możemy się ustawić dokładniej.
Pozdro...
będę sie kontaktował... czyli zbiórka około 16:30 pod MP, może ktoś jeszcze się zahaczy...nie przewidziano postojów na oddawanie moczu tudzież innych wydzielin ... jakby ktoś od strony Aleksa jechał możemy się spiknąć wcześniej...
Ostatnio edytowany przez lacjo (2009-08-07 09:06:32)
Wróciliśmy cali i zdrowi.. (nie licząc kompletnego niewyspania i zdartych gardeł od darcia papy na koncertach )...
Fotopstryki trza nieco obrobić.. no i ciekawsze będzie miał Lacjo (z panienkami ) .. ja pod koniec koncertu Acidów padłem na ryj... i spałem jak zabity.. (nawet nie słyszałem jak wysadzili w powietrze toy-toya
)