Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Dawajcie swoje relacje z wakacji !
ja w zwiazku z wieksza rodzina wybralem sie w tym roku puszka
Łeba - kurocick jak byl tak jest, duzo mniej ludzi, ceny kosmos ale warto
Puck - zajebiste miasteczko, na normalny i spokojny wypoczynek
Wladyslawowo, Jastrzebia Gora - jak Łeba
Hel - jak to HELL wyjebane miastko, super plaza, ceny w normie, bunkry , no i tylko jedna droga ucieczki
POLECAM !!!!
ogolnie pierwszy raz sie spotkalem z tym ze prawie w kazdym oknie wisza kartki WOLNE POKOJE i ze na uliczkach prawie nie ma ludzi, ale sami sa sobie winni - ceny morduja !
ale Battery Full
potem wstawie jakies foty .
siema ja wyjezdzam 27 sierpnia dopiero na lazurowe wybrzeze jak wroce zdam relacje
, od 2 lat nie spedzam wakacji w polsce bo sie nie opłaca, i z pogoda jest róznie.... ale kazdy woli co innego.... pozdrawiam
Moderator
ja w tym roku agro wczasy, pierwszy wyjazd z moim juniorem
Hel - miasto dobre na jeden dzien coby se polazic i pozniej nuuuuuda dla wszystkich ktorzy oczekuja jakis super atrakcji- jedyna alternatywa - zabrac ze soba kogos kto nie pozwoli sie nudzic
ceny - zaleznie od miejsca usytuowania knajpy - od niskich do srednich - polecam zarelko przy drodze na plaze kolo ul Lesnej - uwaga na kompot - woda z sokiem lekko podgrzana
z atrakcji mozna se wybrac
- podroz tramwajem wodnym do gdanska sopotu abo gdyni
- przejechac sie szybka motorowka po baltyku - mowia ze 600KM ale jak dla mnie to po oznaczeniach silnikow max 300KM
- smignac na spadochronie za motorowka - widzialem oglosznia na helu ze cosik takiego tam jest
- PLAZA gdzie ZAAAWSZE WIEJE
ogolnie oceniam przyjemnie na plus
Latawiec
musisz byc hajsiasty bo ja bylem rok temu na Helu i kurwa zdoili mnie z kasy elegancko
polecam Łebe w porownaniu do np Mielna to zajebista miejscowosc a nie to co przereklamowane mielno z jedna malutka promenada co sie nudzi po 1 dniu , Łeba nudzi sie gdzies po ok 2-3 dniach wiec jak na polskie morze to i tak zajebiscie pozzdraffiam fshystkim misiaQw z motórkAmi
łeba na wypasie, byłem w lipcu, w piątek wróciłem z władysławowa, pełno tam rodzin z dziećmi, jak sie poszuka to znajdzsie sie tanią knajpę (np. bar pod sosenką, gdzie za śmieszną kasę daja naprawdę dobre żarcie)
co do pucka, to takie troche miejsce dla emerytów, cisza i spokój, ogólnie jakies dziwne miejsce jak dla mnie
co dfo samego helu to mega lansiarnia, a przede wszystkim chałupy i klub solar, gdzie przyłażą wszyscy wielcy surferzy poszpanować grzywkami na czole
moim zdaniem całkiem przyzwoicie jest jeszcze w ustce, ale w sumie tez nic wielkiego tam nie ma, a wejście do klubu za 10 zł a następnie widok wszystkich niby porezerwowanych stolików, które można "odrezerwować" za odpowiednią sumę to już totalne przegięcie
podsumowując, wiedzą że mają 2 miechy sezonu i muszą zarobić na cały rok, ale poszło trochę nie w tą stronę co trzeba, ceny zupełnie oderwały się od rzeczywistości, a wszystkie pseudoatrakcje typu wesołe miasteczko we władku (a raczej skansen niemieckiego złomu z lat 60 i 70), w którym 3 minuty jazdy samoróbkowym gokartem kosztują 12 zł jest dobitnym tego przykładem
Ostatnio edytowany przez rof (2009-08-18 14:08:41)