Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
widzę chłopaki, ze dawaliście ostro
żałuję, ze nie pojechałem
Latawiec
a ja tylko chcialem sie zapytac na jakich oponkach jezdzil kolega na zoltym r1 ?
Nie jest tak zle. Opony mialem od poprzedniego wlasciciela i to byla ich koncowka. Jak Wsiadalem na er łana to juz nie mialem prawie w ogole bierznika. Moze z 1mm. A i tak wytrzymaly ponad 10h katowania na torze z czego ostatnie 2h to na kazdym okrazeniu z jednego zakretu wychodzilem z uslizgnietym tylem. Przy takim zapierdalaniu niestety opony nie starczaja na dlugo. Tym bardziej opony ktore pozwalaja na takie zlozenia jak w avatarze. Ale nie jest az tak tragicznie. Radom to nie Poznan. Zeby zajechac opone na jednym wypadzie to trzeba by z takimi zlozeniami zapierdalac pod 1,5 - 2 zl
Moderator
graty umiętności też bym tak chciał
JERY napisał:
Nie jest tak zle. Opony mialem od poprzedniego wlasciciela i to byla ich koncowka. Jak Wsiadalem na er łana to juz nie mialem prawie w ogole bierznika. Moze z 1mm. A i tak wytrzymaly ponad 10h katowania na torze z czego ostatnie 2h to na kazdym okrazeniu z jednego zakretu wychodzilem z uslizgnietym tylem. Przy takim zapierdalaniu niestety opony nie starczaja na dlugo. Tym bardziej opony ktore pozwalaja na takie zlozenia jak w avatarze. Ale nie jest az tak tragicznie. Radom to nie Poznan. Zeby zajechac opone na jednym wypadzie to trzeba by z takimi zlozeniami zapierdalac pod 1,5 - 2 zl
ok ty może miałeś już na wykończeniu a Miras pisał gdzies że przód ma do wymiany a jak pamiętam to zmienialiśmy u niego oponki jakies 1.5 miecha temu.
Latawiec
romek napisał:
JERY napisał:
ok ty może miałeś już na wykończeniu a Miras pisał gdzies że przód ma do wymiany a jak pamiętam to zmienialiśmy u niego oponki jakies 1.5 miecha temu.
no może przód wytrzyma jeszcze jeden wypad, ale z przewagą prawych winkli bo w radomiu było 6 lewych i 3 prawe więc lewa dostała po dupie... chociaż na chwilę zmieniliśmy kierunek jazdy, ale jak widać za krótko... nie jest tak źle jakby się mogło wydawać...
a tak przy okazji to po wypadach torowych oponka nadaje się jeszcze zajebiście do normalnej jazdy, bo tylko same krawędzie są zjechane a boki i środek funkiel nówka... może komuś się przyda d209 po kosztach??
Ostatnio edytowany przez ghostdooog (2009-05-28 14:24:03)
miras ja bede potrzebowal pewnie ;p trzymaj ja, w srode pogadamy