Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
mam nadzieję, że to nikt ze znajomych
http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/998532.html
Albo skrecajaca z na przeciwka nie wlaczyla migacza ze skreca w lewo ... albo typ za szybko jechal i nie widzial / spodziewal sie.
Przykra sprawa ... moze byc jedynie dla nas ostrzezeniem zeby bardzoej uwazac i jezdzic z predkoscia umozliwiajaca wyhamowanie w takiej sytuacji.
Ja wlasnie tak ostatnio zaliczyłem szlifa bo koles tez mi wyjechał na skrzyzowaniu i zajechał droge na czerwonym ...
Poleciałem jakies 15metrów przy 80km/h ale nic sie mi nie stało tylko motor ucierpiał ale to przestroga była ze nawet w spokojny dzien bez zednych samochodów bo to był 1 maja , moze cie jakis debil zajechac bo nie patrzy i pozniej jest tragedia ...
Latawiec
z tego co wiem to wina była kierowcy w puszce, bo zajechała kolesiowi drogę, ale tak czy tak trzeba uważać, bo cóż mu teraz z tego że to nie jego wina jak już śmiga po niebiańskich autostradach...
Ostatnio edytowany przez ghostdooog (2009-05-13 12:55:27)
Ostatnio dość dużo jest wypadków.
*W poniedziałek na rondzie inwalidów, kolesia w karete zapakowali
* ten zgon w brzezinach znany
*zgon przed majówką na olechowie
Ja tam latam codziennie na moto po Łodzi to często nawet widzę.
to widocznie ja miałem szczescie z tego co widze
przez te expressy jebane to sie ludziom w głowach pierdoli, dzisiaj tankuje i poszedłem zapłacić, to kobita z orlena mnie zawolala do stoiska z gazetami zeby mi pokazac, szyderczo na mnie spojrzala jak ja olałem i rzekła : "mordercy..." heh kurwa mać