Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Wczoraj chciałem zamówić zestaw napędowy do do mojego moto które jest bardzo mało spotykane czyli CBR F4,dzwonie więc do autoryzowanego przedstawiciela Hondy a miły pan mówi mi że łańcuch to jeszcze by jakiś znalazł za 500 stów ale zębatek to nie ma i może za jakiś tydzień będą ale nie obiecuje łączny koszt to ok.630 zł.
Napęd zamówiłem przez alledrogo za 520 z przesyłką (DID w wersji gold).
Po raz kolejny ten sklep mnie zawiódł i nie polecam go.
Ostatnio edytowany przez romek (2009-04-21 20:02:12)
Ja dawno stwierdziłem że w Łodzi nic nie kupisz markowe w rozsądnych pieniądzach , chyba że sytuacja podbramkowa. Co do liberty tak jest nie inaczej i tego nie zmienimy;) Sami sobie psują opinie.
Co do cen byłem w Profi po olej i jak spojrzałem na cennik usług serwisowych to mało zawału nie dostałem i stwierdziłem że jestem za tani chyba:P
dla przykładu mycie i synchronizacja R4 ( cztery gaziory w rzędzie ) skromne 340zł.
Moim zdaniem liberty/inter motors to dobry sklep żeby kupić tam jakieś akcesoria/ciuchy i na tym koniec
W LIBERTY pracownicy w tym roku są po specjalnych szkoleniach na OBRZYDZENIE ROBIENIA U NICH ZAKUPÓW.
W poprzednich latach było miło i sympatycznie a teraz padaka. Łaska że wogóle muszą pomóc. NIEPOLECAM !!!
Ja dzwoniłem w sprawie linki prędkościomierza do maximy, troszkę olewcze podejście do klienta, jak mam wisieć 5 minut na telefonie, w Profi poproszą Cię albo oddzwonią ( nie chwalę akurat ale daje przykład ) . Najbardziej mnie rozbawiło że muszą ściągnąć z centrali a nie sprawdził z podobnych modeli czy linka jest identyczna , ( nawet po nr seryjnym części ) no ale cóż nie każdy ma maturę jak ja
A ja usiadłem sobie na spokojnie z serwisówkami i wyszło mi że podpasuje od zwykłego modelu za 38zł a nie 100zł. Taaa klient nasz Pan.
Ostatnio edytowany przez Wojt@s (2009-04-23 18:53:31)
Ja odczucia mam mieszane:
1.Zamowilem tuleje dystansowa - czekalem tydzien - ceny nawet nie chce komentowac.
2.Kupowalem kurtke - cena w przeciagu paru dni zmienila sie srednio o 100 w gore- oficjalnie z powodu kursu euro - a moim zdaniem z winy sprzedajacego i braku wiedzy na temat sprzedawanego asortymentu - ostatecznie nei kupilem
3.na koniec pozytyw - kupowalem kask dla kobiety - dobrze doradzili - zeszli z ceny
...dodzwonic sie tam graniczy z cudem
Ostatnio edytowany przez Klub_AA (2009-04-24 08:00:04)