Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Witam Wszystkich.
Lada moment (co prawda jakos zima nie chce odpuscic) wyruszymy na nasze miejskie ulice, wiec moze warto bylo by spędzić te pierwsze kilometry w jakims miłym gronie
Miasto w końcu jest nasze
Pozdrawiam i czekam na propozycje.
żeby się spotkać to aż tak bardzo moto nie jest potrzebne ,bo wtedy złocisty trunek trza odstawić na boczek
kwestia do przedyskutowania
ja jestem za zwiedzeniem jakiegoś lokalu
pozdro
gulekGSXR napisał:
żeby się spotkać to aż tak bardzo moto nie jest potrzebne ,bo wtedy złocisty trunek trza odstawić na boczek
kwestia do przedyskutowania
ja jestem za zwiedzeniem jakiegoś lokalu
pozdro
zlocisty trunek to se można po spotkaniu wieczorem jak temp. bedzie spadać a w dzien jak bedzie ładnie to spotkanie na sprzętach i rundkę po LDZ pyknąć
jak wielki admin moge zaltwiac kawtere w ktorej nie jeden motocyklista juz chlal
ci co wiedza to ok !
ci co nie to pytanie : moze byc domowka czy musi byc wyjscie na miacho ?????????
Seba napisał:
jak wielki admin
moge zaltwiac kawtere w ktorej nie jeden motocyklista juz chlal
ci co wiedza to ok !
ci co nie to pytanie : moze byc domowka czy musi byc wyjscie na miacho ?????????
hehehehehehehe
ps: norlanie moze co z tego bedzie
haha Viktor pilnuj go bo się wykręci ,ale za bibą domową jestem ZA ,jeszcze jak u SEBY to bez dwóch zdań
tamten na stowe sie wykreci !!
a ja nie
Seba napisał:
tamten na stowe sie wykreci !!
a ja nie
A ja przyjmuje zakłady !! tylko że w garażu jest jeszcze chłodno a domówka to wiadomo ale ciekawe ciekawe
wlasnie chujowo opijac moj motor bez motoru
zimno w garage'u w sumie mi to nie przeszkadza ale wiecie
jak chcecie mozemy pić ! A jak zrobi sie cieplutko to grilla zawsze u mnie pod garazem sie zrobi tylko tak cichutko bo inwestora mam na prawej heh
dla wtajemniczonych