Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
prognozy długoterminowe wskazuja że juz przed nadczodzacym weekendem ma sie znacznie pogoda, ma sie ocieplić a w weekend ma być nawet 7-8 stopni. Jakby tak było (choć to tylko narazie prognozy-a meteorolodzy nie są wróżbitami)to może by sie udało gdzieś styknąć na kawke, herbatke oczywiscie na 2oo ma sie rozumieć
....
PS: jak pogoda bedzie sie klarować (w co bardzo wierze) to mam nadzieje że temat sie rozwinie
i wszyscy zgodnie podpiszą liste obecności pozdrowionka
jestem za też słyszałem tą optymistyczną wersje pogody tylko wiadomo meteorolodzy swoje a pogoda swoje
Ostatnio edytowany przez sopranovw (2009-02-02 19:32:15)
oby było tak jak Viktor prorokuje!! może swoją lalę wywlokę z garażu
muszę powiedzieć że w sobotę jak swoją lalę odwiedziłem ,to aż się rwała franca na uliczny wyskok,niestety pogoda zrobiła figla!!!
pozdro.
Staram sie być optymistą i jutro rano aku idzie pod prąd coby nie było niespodzianki ale ta ciapa mnie troche martwi najwyżej odpale i se spalin powącham
spoko luz prognozy mówia o dobrych temperaturach ,gorzej z deszczem ........ ale sie zobaczy hehehehhe
jak nie to każdy zrobi fotke w garażu, poskłada sie na kompie i bedzie jak pierwsze spotkanie po zimowaniu
ooo to jest pomysł
mnie się zdaje że ja będę mieć kłopoty przy takiej pogodzie z ruszaniem z pod świateł!!
oponki typowo letnie u mnie siedzą straszecznie rzuca tyłeczkiem
gulekGSXR napisał:
ooo to jest pomysł
mnie się zdaje że ja będę mieć kłopoty przy takiej pogodzie z ruszaniem z pod świateł!!
oponki typowo letnie u mnie siedząstraszecznie rzuca tyłeczkiem
spoko ,wyczujemy to ,jak bedzie +7 lub +10 stopni to bedzie latanko a jak ma być extremalnie to bedziemy sklejac foty ... sam na światłach nie bedziesz stał ,qwiec jak coś to ktoś cie weźmie na holholhol lalalala
bedzie luz
dzis bylem na slasku i jak wracalem to cala Czestochowa byla w motocyklach ale i pogode mieli baja
od samiutkiego rana, ani sladu wody nie mowiac juz o sniegu no i wszyscy bez szalikow
dziś (sobota) też pogoda jest spoko,jabym nie pracował to napewno bym zrobił rundke objazdową...
ale cały czas trzymam sie niedzieli i mam nadzieje że pogoda dopisze .....
PS: w niedzielie juz nie mam dostepu do netu wiec o to mój tel 503-737-993 ,dawajcie znać jak pogoda bedzie gitarka to sie gdzieś ruszymy kawałek....
Panie Admin jak podoga bedzie oki to pierwsze co zrobie to Ciebie nawiedze i zmusze do ruszenia dupska heheheheh....