Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Mam uzywany kask nitro tanio rozm "M" jak cos dzwon 726854113
aha no oki jak cos ktos chciał to mam a ty dalej smigasz nagrales cos nowego ? :>
Z lisa mam troche filmow, ale poza tym ze latalo sie zajebiscie, to na filmie tego nie widac i raczej nic ciekawego z tego nie wyjdzie. Bede konczyl film ze wspolnego latania z Rajem i to raczej wszystko.
Nie. Ale stalem od niej 5m. To tez sie liczy? 28 miejsce na 100 i bez jednego punktu kontrolnego. Gdyby byly wszystkie, to byla by polowa z tej 28 spokojnie. Znalezlismy ostatni punkt 5 min bo oddaniu karty na mecie
Ogolnie zajebista zabawa. Fajna jazda, super klimat. No i oswoilem sie troche z terenem. Dziwne uczucie, bo na twardym szutrze motocykl ani przez chwile nie jedzie prosto. Caly czas co najmniej jedno kolo sie uslizguje. Ale idzie sie przyzwyczaic. Pod koniec dnia juz nawet nie musieli na mnie czekac
Ogolnie endurak na jesien/zima jak najbardziej duzy pozytyw. Mila odmiana, banan na gebie i dobra szkola jazdy. Powinienes sobie taka zabawke Romek strzelic. Pokazal bys nam jak sie bokami lata. Ustawili bysmy sie na jakims szutrowym placu i bys mnie podszkolil