Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
seba mi tez uciekł, czy my przypadkiem nie gralismy razem w tym filmie xD ??
no dobra to gdzie i kiedy sie widzimy ?
Wracając do początku tematu ja powiem tyle że łódź schodzi na psy, to nie jest to samo co 5-6 lat temu jak pamiętam. Ceny są kosmiczne ( mowa o zabytkach ) większość rzeczy w lepszej cenie kupię przez neta. Bajzel teraz to poszukiwanie rodzynków wśród skrzynek , rzeczy o których właściciele nie mają nawet pojęcia, Pamiętam 3 lata temu mogłem kupić nsu 250 osl za 3-4 tys zł, triumpha DB 250 za 2 tys zł a teraz dołużcie jedno zero. Paranoja i tyle, dlatego jak mam być na bajzlu to tylko jem świeżonkę, spotykam znajomych i rzadko coś już kupuje.
JAK JUŻ TYLE NAS SIE WYBIERA NA BAJZEL TO PROSZE JAK BEDZIECIE PRZY OKAZJI PRZY JAKIŚ KLAMOTACH (BĄDŹ ZOBACZYCIE ROZEBRANE VIADRO) PYTAJCIE O TĄ POMPE HAMULCOWA DLA MNIE ...... BEDE WDZIECZNY i jeszcze raz mój tel: 503-737-993
ps: ja nie wiem o której bede mógł sie wybrać na bajzel (moze sie wyrwe w czasie pracy, a jak nie to dopiero o 18:00 )
Ja też sie wybieram na bajzel po cześci do gsx600F po 1 majowym szlifie bede z Fiacikiem 69 na stoisku i z chłopakami a takto musze poszukac plastiki,lustero,migacz i dekiel ... jak ktos cos wie kto moze cos z tego miec to tez bede wdzieczny rocznik 97-98 no i jakies tam rzeczy tez bede wystawiał na sprzedaż...
Moderator
ja podtrzymóje to co powiedziałem, 9:00 włażę z zimnym piwem w ręku - kto chętny za[praszam 603-096-925
Latawiec
ja napewno od rana w sobote 9;30-10;00........ale jak wszyscy beda w piatek po poludniu to jak mi sie uda przyjade na ta 16-17ta do zobaczenia odezwe sie na tel...
będę jutro od 9tej do...kto to wie w sobotę też będę, bom się wypożyczyła do pomocy na jakimś stoisku
,tak więc chcąc niechcąc i tak na mnie traficie
coponiektórzy mają mój nr telef. to dryndać w razie co...
Latawiec
marzka napisał:
będę jutro od 9tej do...kto to wie
w sobotę też będę, bom się wypożyczyła do pomocy na jakimś stoisku
,tak więc chcąc niechcąc i tak na mnie traficie
coponiektórzy mają mój nr telef. to dryndać w razie co...
czym chandlujesz-ja chce troche kasy wydac na chelm,butki,moze jakis ochraniacz na kregoslup kupic
Ostatnio edytowany przez motomariusz (2009-05-07 18:26:06)